bemutatkozás

Legkorábbi emlékem egy óvodáskori bevillanás, melyben házikót igyekszem rajzolni. Azt nem tudom, hogy hol, miért és azt sem, hogy sikerült-e végül… Csak azt, hogy attól a pillanattól kezdve a vizuális ábrázolás más-más arcot öltve, mindig újabb tapasztalatokkal gazdagítva kíséri életem. Kezdetben nem annyira a hagyományos képzés, mint inkább a szorgalom, a rajz szeretete és a szüleimtől kapott rajz alapjait bemutató könyvek és eszközök voltak tanítóim.

Középiskolai éveimben, az érettségiig és az azt követő technikum elvégzéséig gépészetet tanultam. Így a műszaki ábrázolás – geometrikus ábrázolás, térlátás, méretezés és méretarányok – mindennapos alkalmazása, szabadkézzel és szerkesztőprogramok használatával egyaránt megalapozta az akkori és azt követő munkáim tervezését, szerkesztését és megvalósítását is. 

Később már a kommunikáció területén folytattam tanulmányaim. Talán nem meglepő, hogy itt is a Vizuális nyelv – vizuális kommunikáció tanulmányozására, annak eszközeire, hatásaira és jelentéseire koncentráltam leginkább. Ezt követően pár évig, bár nem a grafikai tervezés területén belül dolgoztam, mégis lehetőségem volt, sok projekt (web-es megjelenítések, szórólapok, névjegykártyák, kiadványok stb…) megvalósítására.

 Közben végre hivatalosan is Grafikus végzettséget szereztem. Akkori munkám mellett igyekeztem minél több tapasztalatot szerezni, így esténként és hétvégén is minden erőmmel a szerkesztőprogramok és web-fejlesztés tanulmányozására koncentráltam. Ma már kizárólag grafikával foglalkozom és igyekszem, minden egyedi igénynek megfelelni, ezzel együtt folyamatosan fejlődni. Egyszerűen imádok rajzolni, festeni, bármiből valamit megalkotni, akár szerkesztőprogramok használatával, akár egy grafitceruzával.

elérhetőségeim

Kérj ajánlatot, vagy kérdezz nyugodtan!

Kérlek add meg minél pontosabban az ajánlatra vonatkozó kérdéseidet, hogy minél előbb elküldhessem a személyre szabott árajánlatot

+36 30 6903468

www.sipoczart.com

sipoczart@gmail.com

Scroll Up